Wij zijn blij om te melden dat de VAPRO bedrijvendag een succes was, mede vanwege de gastvrijheid van Dingemans Elementenbouw te Kaatsheuvel.

De bedrijvendag stond in het teken van de ATO-methodiek (Autonoom Taakgericht Ontwikkelen).

Joost Dingemans heeft gesproken over de rol van VAPRO bij Dingemans, die bestond uit eerst opleiden en werd opgevolgd door ATO, zodat het bedrijf zelf aan de slag kan met de tools die specifiek voor het bedrijf ontwikkeld zijn.

Eric heeft namens VAPRO de inleiding verzorgd en sprak over VAPRO “nieuwe stijl” waar ATO een onderdeel van is. Duidelijk werd dat VAPRO inmiddels staat voor veel meer dan alleen een MBO- operator opleiding.

Andries heeft uitleg gegeven wat ATO is en doet, en nam de deelnemers mee in de structuur van ATO. Er was een goede interactie tussen spreker en publiek, waarbij gewoon vragen gesteld konden worden tussendoor.

Er werd tevens een film van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier getoond, waarbij de ervaringen van Hoogheemraadschap met VAPRO en de ATO methodiek werden weergegeven.

Vervolgens stond een rondleiding op het programma en hebben de deelnemers het Slitproces van Dingemans kunnen bekijken.

Afgesloten werd met een hapje en een drankje en hebben we gebruik gemaakt van de gelegenheid links en rechts gesprekken te voeren.

De deelnemers kregen allemaal een goodiebag mee naar huis als herinnering aan deze dag.


Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn op deze informatiemiddag, verwijzen wij naar de factsheet van Autonoom Taakgericht Ontwikkelen.


Wij willen iedereen die aanwezig was nogmaals hartelijk bedanken voor de grote interesse en uiteraard alle mensen van Dingemans die ons hielpen om van deze dag een succes te maken!